Id-märkning, har ni kontrollerat era kontaktuppgifter

Ibland händer det att vi får in djur (både hundar och katter) som är ID-märkta men inte är registrerade någonstans. Snälla, ta några minuter på att kontrollera att era djur är korrekt registrerade och att era adresser och telefonnummer stämmer. Hundar ska enligt lag vara registrerade på Jordbruksverket, men kan dessutom vara registrerade på SKKs sida DjurID.se. Här kan också katter registreras. Katter som blir märkta hos oss blir registrerade på det andra stora kattregistret SVERAK. Från och med januari 2023 är det lag på att id märka och registrera sin katt hos Jordbruksverket. Den sidan är under uppbyggnad och har ännu inte öppnat. Den kommer att öppna i mitten av januari och det är först då som man kan registrera sin katt där.

Publicerad:
© 2012 Trestads djurklinik AB
Producerad av: Bozzanova Reklambyrå
Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att förbättra ditt besök. Mer om kakor.