Vi söker Legitimerad Djursjukskötare

Trestads Djurklinik är en smådjursklinik som ligger mellan Vänersborg, Trollhättan och Uddevalla. Vi är i nuläget ett gott gäng på 4 veterinärer, 5 st leg. Djursjukskötare och 2 st Djurvårdare. Kliniken är utrustad med 4 poliklinikrum, en operationsavdelning/tandavdelning. Vi har digitalröntgen och ett enklare ultraljud, ett eget laboratorium och en liten butik.

Vi på Trestads Djurklinik vill erbjuda dig ett utvecklande och roligt jobb, där du kommer att känna dig välkommen och uppskattad. Vi har trogna kunder som gärna ser att de får träffa sin veterinär och sköterska. Du kommer att lära känna dina patienter och deras djurägare, och du får följa patienterna genom hela besöket. Vi söker dig som är utbildad Leg Djursjukskötare. Det är betydelsefullt för oss att du är en glad, pålitlig, frisk och socialt utåtriktad person som har lätt för att prata med våra djurägare.

Du kommer att ha ett omväxlande jobb med ffa. hundar och katter. Din arbetstid ligger endast på vardagar, med 1 kväll varannan vecka.

Ingen jour eller helgarbete. Vi har öppet vardagar med två längre kvällar i veckan. Dina arbetsuppgifter kommer att vara med ett rullande schema på operation och på polikliniken där vi har röntgen, ultraljud och lab. Du kommer även att vara i reception med tidsbokning och tillhörande butik.

Vi som är ägare och chefer på Trestads Djurklinik jobbar själva aktivt i verksamheten som veterinär och djursjukvårdare, vilket gör att vi har stor förståelse för alla våra anställdas arbetsuppgifter. Vi finns alltid på plats för att stötta och hjälpa till.

Sista ansöknings datum är 2020-02-29 men rekrytering sker löpande. Tillträdesdag enligt överenskommelse.

Välkommen att skicka din ansökan till info@trestadsdjurklinik.se

Publicerad:
© 2012 Trestads djurklinik AB
Producerad av: Bozzanova Reklambyrå
Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att förbättra ditt besök. Mer om kakor.