Väntetid i telefon

Vi har fått en del klagomål på att man får vänta länge i telefonkö. Vi vill gärna berätta hur det går till när ni ringer till oss.

Vi har en personal som svarar i telefonen under vår telefontid. Det finns sex stycken linjer in, vilket betyder att hamnar man som sjätte personen i kön så skall  fem samtal hanteras först. Om varje samtal i snitt tar 6 minuter så innebär det att väntetiden är ca 30 min. Ibland tar vissa samtal betydligt längre tid. Om alla linjer är upptagna så får ni en upptagetton och får prova att ringa igen.

Vi håller på med en viss förändring, så inom kort kommer man att få reda på vilken plats man har i kön. Vi hoppas att detta gör det lättare för er att sitta kvar och vänta tills ni kommer fram. Har ni väl hamnat i kön så kommer ni alltid fram även om telefontiden är slut.

 

Publicerad:
© 2012 Trestads djurklinik AB
Producerad av: Bozzanova Reklambyrå
Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att förbättra ditt besök. Mer om kakor.