Medarbetare

Alexandra Cogias

Veterinär

Lite mer privat

Biografi:

Född 1985 i Malmö. Utbildad till veterinär på Köpenhamns Universitet och tog min examen 2012. Har därefter vikarierat på Distriktsveterinärerna i Lycksele tills nu när jag börjat jobba på Trestads Djurklinik.

Fritid:

På fritiden umgås jag gärna med vänner och familj, är ute i naturen med min hund Olga eller tränar yoga. Tycker även om att ägna mig åt heminredning eller läsa en bra bok.

Familj:

Old english bulldog tiken Olga.

Anna Rise Fahlén

Veterinär

Lite mer privat

Biografi:

Född 1985. Utbildad i Köpenhamn, där jag blev färdig 2011. Härefter vikarierat på Varekils Djurklinik, Brunder Dyrehospital i Danmark och nu senast på Djurkliniken i Kinna.

Fritid:

Djur och natur - tränar gärna hunden Remus eller är ute på en långpromenad i naturen. Ridning när tillfälle ges. Tycker annars om att mysa med god mat och vin, bra filmer eller en bok.

Familj:

Bor med pojkvännen Marcus, den isländska fårhunden Remus (som ofta ses kika ut från kontoret) och ragdolltjejen Doris på en gård i Romelanda.

Annelie Finn-Eriksson

Leg. Djursjukskötare

Lite mer privat

Biografi:

Född 1974. Gick teknisk linje på gymnasiet med inriktning på maskinteknik. Läste därefter japanska en termin på Göteborgs universitet. Annelie arbetade på en svinfarm 1994-1997. Examen från Djursjukvårdarutbildningen vid Sveriges Lantbruksuniversitet i Skara 1998. Annelie är anställd vid Trestads Djurklinik sedan sommaren 1998. Tog ut sin legitimation som Djursjukskötare 2010.

Annelies specialintressen är anestesi, smärtlindring och hudsjukdomar. Ansvarig för beställning av medicin och förbrukningsvaror.

Fritid:

Vorstehhundar, jakt, trädgård, läsa, teckna, brodera, mat och dryck, sång och musik samt hästar.

Familj:

Korthårsvorstehn Rummla och strävhårsvorstehn Torsten.

Cecilia Carlsson

Djurvårdare

Lite mer privat

Biografi:

Född 1991. Utbildad djurvårdare på Naturbruksgymnasiet Sötåsen, tog studenten 2010. Efter gymnasiet arbetade jag i djuraffär ett par år innan jag bestämde mig för att prova på lärarutbildningen. Jag läste ett år på högskolan men saknade arbetet med djur och hamnade då på Blå Stjärnans djursjukhus där jag jobbat mellan 2014-2017. Nu ser jag med glädje fram emot att arbeta och utvecklas på Trestads djurklinik och lära känna nya kunder och kollegor.

Fritid:

Att tillbringa mycket tid med min familj ger mig energi. Tycker även om att vara ute och promenera, snor gärna på mig skorna och tar med hunden på långtur.

Familj:

Bor med min sambo, en liten dotter och cockerspanieln Conrad.

Klas Hansson

Leg. Djursjukskötare

Lite mer privat

Biografi:

Född 1964. Gick ekonomisk linje på gymnasiet. Därefter jobbade han ett antal år inom bil- samt pappersindustrin. Klas fortsatte sedan som försäljare av eldstäder under några år. I slutet av 1990-talet gick han en konstruktörsutbildning och jobbade som teknisk konsult en tid. 2006 till 2008 gick han djursjukvårdarprogrammet vid SLU i Skara. Klas har praktiserat och vikarierat på Kliniken sedan 2002. Han är anställd på Trestads djurklinik sedan oktober 2009.

Fritid:

Familjen, hemmet, natur och fiske, läsa böcker, musik och idrott.

Familj:

Gift med Linda. Dottern Josefin och en djurflock bestående av ragdollkatten Gimmick, huskatterna Snuffe och Sigge och Sir Alan.

Lena Nylander

Leg. Djursjukskötare

Lite mer privat

Biografi:

Leg Djursjukskötare. Född 1965. Tog examen från Djursjukvårdarutbildningen vid SLU 1991.
Lena har arbetat på Vänersborgs Djurklinik 1987-2009. Hon drev även ett hundpensionat under åren 98-02. Hon har jobbat en kortare period på Bohusläns smådjursklinik under vintern-våren 2010. Lena är anställd på Trestads Djurklinik sedan maj-2010.Hennes specialintressen är Hundens beteende och Röntgen.

Fritid:

Lenas fritidsintressen är egna och andras hundar, hästar och vara ute i naturen och plocka svamp.

Familj:

Familjen består av sambon Johan, barnen Martin och Anna, hundarna Trixa och Ärtan och Ponnyn Fastac

Linda Nestorsson Andersson

Veterinär

Lite mer privat

Biografi:

Född 1973. Tog examen från Dingle Naturbruksgymnasium, djurinriktning, 1994. Därefter arbetade hon några år som djurskötare på Nordens Ark. Examen från Veterinärutbildningen vid Sveriges Lantbruksuniversitet i Uppsala 2007. Hon har jobbat hos en privatpraktiserande smådjursveterinär i Munkedal samt som distriktsveterinär i Falkenberg. Linda är anställd vid Trestads djurklinik sedan februari 2008.

Fritid:

Gillar att umgås med vänner och familj, djur, natur och trädgård. Tycker också om att läsa böcker.

Familj:

Bor på landet med sin man Anders, en massa kor samt huskatterna Disa, Harry, Siri, Signe, Bamse, Tiger och Sixten. Sture (på bild) i kärt minne.

Malin Abrahamsson

Leg. Djursjukskötare

Lite mer privat

Biografi:

Född 1986. Har läst på djurvårdarlinjen på Dingle Naturbruksgymnasium och tog studenten i april 2005. Praktiserade och sommarjobbade därefter på distriksveterinärerna i Högsäter. 2008 jobbade jag ca 3 månader på fågelcentralen i Kungälv innan jag i november 2008 började jobba på Vänersborgs Djurklinik, där jag jobbat fram till November 2013.

Fritid:

Tillbringas gärna i sommarstugan i Dalsland eller på härliga promenader i skog och mark.

Familj:

Min fästman och bonusdottern samt hunden Elsa och katten Tjockis.

Sofia Juhlin

Leg. Djursjukskötare

Lite mer privat

Biografi:

Född 1972. Utbildade sig till barnskötare på gymnasiet. Arbetade ca 10 år som barnskötare i Lilla Edets kommun. Började praktisera på Trestads Djurklinik 2002 och var anställd 2003-2005. Gick djursjukvårdarprogrammet på SLU i Skara 2005-2007. Blev kvar i Skara och vikarierade på Blå Stjärnans Djursjukhus Skara en kortare period. Tog ut min legitimation som Djursjukskötare 2010. Arbetar på Trestads Djurklinik sedan våren 2012.

Fritid:

Min familj och vänner, djur och natur, fixa hemma, läsa och laga mat.

Familj:

Min sambo P-A, barnen Gabriel och Caspian samt utflugna sonen Filip, huskatten Ozzy.

Ulrika Stigsdotter Carenvall

Leg. Djursjukskötare

Lite mer privat

Biografi:

Född 1965. Djurvårdarexamen 1991. Ulrika arbetade som djurvårdare på Järvzoo (djurparken i Järvsö) 1991-1995. Examen från Djursjukvårdarutbildningen vid Sveriges Lantbruksuniversitet i Skara 1996. Ulrika är anställd vid Trestads Djurklinik sedan sommaren 1996.

Ulrikas specialintressen är tandsjukdomar, kattsjukdomar, beteendeproblem, mindre sällskapsdjur och vilda djur. Ulrika är ansvarig för beställning av djurvårdsprodukter.

Fritid:

Trädgårdsskötsel, böcker, film, paperart, yoga, katter och kattuppfödning.

Familj:

Min man Lasse, vuxna barn och våra Cornish rex katter . Med på bilden är Eufemia och Owe, båda i kärt minne.

Åsa Svensson

Leg. Djursjukskötare

Lite mer privat

Biografi:

Född 1963. Arbetat som barnskötare i Vänersborgs kommun i 20 år. Har arbetat som djursjukvårdare i 6 år på Vänersborgs djurklinik. Började på Trestads djurklinik i januari 2008. Har under 2012 läst och fått Legitimation som Djursjukskötare.
Åsa ansvarar för en del av foderbeställningen på kliniken.

Fritid:

Promenader med hunden framförallt i skogen. Umgås med vänner. Lyssna på ljudböcker. Laga mat och baka. Pyssla i trädgården.

Familj:

Gift med Johan, har två utflugna barn: Jonatan och Elin. Bor på landet med labradoren Chili.